Lyx-swimrun-weekend 2020

Sörmlandskustens Swimrun i samarbete med MerAktiv, OffCourse Coaching och Virå Brukbjuder in till en lyxig swimrunhelg i början på säsongen. Hotellboende i skogen på strandkanten, två trerätters middagar, två frukostar samt två luncher ingår.

Kom och fira nationaldagen med oss och upplev swimrun, simning och trailrun i en avkopplande miljö långt bort från storstaden.

Helgen inleds på fredagen kl 17:30 med ett gemensamt swimrun-pass i Kolmårdens skogssjöar. Därefter väntar incheckning och en god trerättersmiddag.

På lördagsförmiddagen kör vi ett längre guidat trailpass på en av sörmlandsledens mest krävande sträckor. Lunch intager vi vid strandkanten. På eftermiddagen bjuds det på ett simpass i insjö, samt coreträning på våra SUP:ar.

Efter träning väntar badtunna och bastu och därefter ännu en härlig trerätters middag. Vi njuter av ett riktigt gott dagsverke och umgås innan vi går och lägger oss.

På söndagen så åker vi mot Nyköping och kör hela eller delar av Ångaloppets fina bana, beroende på dagsform och vattentemperatur.

Gruppen delas in och längden anpassas efter deltagarna. För att ha ut som mycket som möjligt av helgen rekommenderar vi att du åtminstone kan springa 10km och simma 300meter öppet vatten. Helgen är anpassad för både elit och nybörjare. Våtdräkt är ett krav då vattentemperaturen kommer att vara ganska låg.

Kostnad 2995kr vid boende i dubbelrum. Enkelrumstillägg 400kr. För er som vill åka tåg eller buss så hjälper vi er med en vettig lösning av de lokala transporterna för 150kr (till och från Nyköping fredag och söndag)
Anmälan sker enklast via mail till info@mer-aktiv.se
Kostnadsfri avbokning fram till den 24/5. Mer om bokningsregler vid anmälan.